top of page

Voelen in verbinding met je lichaam

Door jezelf te verbinden met je lichaam kan je werkelijk ervaren

Wit zand en steen

lichaamsgerichte therapie

Ik zal je begeleiden van mens tot mens. Liefdevolle aandacht geeft de ruimte voor alle emoties en gevoelens om gevoeld en geuit te worden.

 

Je lichaam is hierbij belangrijk. Je voelt immers met je lichaam en niet met je gedachtes. In je lijf sla je emoties op. Lichamelijke sensaties zijn de manier waarop je binnenwereld tot je spreekt. Door werkelijk te luisteren naar je lijf – en niet naar hoofd zoals we vaak gewend zijn – krijgen we toegang tot een nieuwe bron van wijsheid in onszelf.

 

Via het lijf wordt je bewust wat er innerlijk afspeelt. Door met aandacht bij je emoties te blijven en deze werkelijk te doorvoelen word je bewust van oude (overlevings)patronen en kan je loslaten wat niet meer nodig is. Dit creëert ruimte voor het ontstaan van nieuw, authentiek en blijvend gedrag wat past in het contact dat je nu met de mensen om je heen maakt.

 

Op weg naar wie je werkelijk bent.

op weg naar wie je werkelijk bent

1

Intake

Het begeleidingstraject begint met een intake om je hulpvraag te bespreken. In deze sessie brengen we in kaart wat je voorgeschiedenis is, wat er bij je speelt en wat je wil veranderen.

Wanneer de vorm van therapie bij je past maken we afspraken voor een aantal vervolgsessies. 

60 tot 90 min

€ 70,- incl BTW

2

In proces 

Inzicht in jezelf en in je patronen vraagt aandacht en een liefdevolle bedding. In een traject van zes sessies gaan we op weg met jouw hulpvraag.

 

We sluiten af met een evaluatie waarbij we samen kijken naar wat het je heeft gebracht. 

7 sessies (incl. evaluatie)

60 tot 90 min

Traject van 7 sessie a 

€ 96,- per sessie, incl BTW

3

Therapiesessie

Een therapiesessie start in het hier en nu. Iets waar je in je dagelijks leven last van hebt of tegen aan loopt. Door te gaan voelen wat een situatie wérkelijk met je doet, wat er te ervaren is in je lijf, wordt bijna als vanzelf helder waar het werkelijk over gaat. Zo kun je (oude) overtuigingen of patronen gaan inzien, doorbreken, helen, veranderen.

60 tot 90 min

€ 110,- incl BTW

Gratis kennismakingsgesprek

Eerst behoefte aan een korte kennismaking?

Dat kan gratis en vrijblijvend.

Neem contact met me op voor een belafspraak.  

IMG_D1694DE2D693-1.jpeg

ervaren
in het
hier en nu

hoe ik werk

Transpersoonlijke therapie is gericht je mee te nemen naar diepere gevoelslagen van je bewustzijn. Het is een lichaamsgerichte en ervaringsgerichte therapie. 

Een therapiesessie start in het hier en nu. Iets waar je in je dagelijks leven last van hebt of tegen aan loopt. Door te gaan voelen wat een situatie wérkelijk met je doet, wat er te ervaren is in je lijf, wordt bijna als vanzelf helder waar het werkelijk over gaat. Zo kun je (oude) overtuigingen of patronen gaan inzien, doorbreken, helen, veranderen.

Ik maak gebruik van verschillende technieken zoals gestalt therapie, innerlijke dialoog met o.a. IFS (Internal Family Systems),

lichaamsgericht ervaren, mindfulness, meditatie, innerlijke kind werk en visualisaties. Door emotioneel lichaamswerk kan je lijf zijn of haar wijsheid laten horen. 

een diepere verbinding met jezelf

Met behulp van lichaamsgerichte therapie leer je opnieuw thuis te komen in je lijf. Je gaat je lijf echt bewonen. Lichaamsgerichte therapie neemt je mee naar je diepere gevoelslagen waardoor je op op een nieuwe, diepere laag verbinding maakt met wie je bent. Je ontdekt wat je echt raakt en waar je behoefte aan hebt. Je leert je weer af te stemmen op dat wat in je leeft. 

Door thuis te zijn in je lijf en op een diepere manier verbinding te maken met jezelf, maak je ruimte voor jezelf, kan je beter je grenzen aan geven en leer je beter jezelf te blijven voelen in relatie met een ander. Het  leert je  ‘vrij’  te zijn in de verbinding met je leefwereld, je eigen plek in te nemen.

Rock Maze
Afspraak, aanmelden of vragen

Als je nog vragen hebt of je wilt een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek, dan kun je mij via onderstaand contactformulier een bericht sturen.

Dank voor je bericht!

Ik probeer zo snel mogelijk contact op te nemen

Praktijk Oost West-12_edited.jpg
bottom of page